Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Γιατί λένε από την αστυνομία ότι είναι κοντά στην εξιχνίαση

Κοντά στην εξιχνίαση, του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά βρίσκεται το τμήμα ανθρωποκτονιών σύμφωνα με τον πρόεδρο αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι κοινοί εγκληματίες που το χουν ξανακάνει, που έχουν συλληφθεί στο παρελθόν. Θεωρώ απολύτως βέβαιο ότι θα εξιχνιαστεί. Οι δράστες δείχνουν μια αντιφατική συμπεριφορά που σε κάνουν να αναρωτιέσαι». Σύμφωνα με τις έρευνες η γυναίκα που μένει στο διπλανό σπίτι άκουσε μόνο γρυλίσματα του σκύλου.

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα πιστόλι γκλοκ και ένα ασημί περίστροφο. «Τέτοια όπλα χρησιμοποιούν όσοι γνωρίζουν από όπλα και κυρίως τσιγγάνοι».

Η αστυνομία βρίσκεται κοντά στο να «ξετυλίξει το κουβάρι» του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, όπως φανερώνει η δήλωση του προέδρου των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργου Καλλιακμάνη.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης (27.05.2021), είπε πως η αστυνομία τηρεί σιγή ιχθύος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα τεκμήρια που υπάρχουν στη διάθεσή της είναι λιγοστά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η υπόθεση των Γλυκών Νερών και της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν έχει πληθώρα ερωτημάτων. Απορία στις Αρχές προκαλεί το γεγονός ότι οι δράστες κατέστρεψαν τις κάμερες και αφαίρεσαν τις κάρτες μνήμης απ’ αυτές, ενώ την ίδια στιγμή άφησαν το κινητό τηλέφωνο δίπλα στον 32χρονο πιλότο.

Ένα άλλο ερώτημα που προβληματίζει την αστυνομία είναι ότι οι δράστες ακινητοποίησαν τον 32χρονο τυλίγοντάς τον με σπάγκο, πράγμα που συνεπάγεται ότι οι ίδιοι δεν εισέβαλαν οργανωμένοι, μια και βρήκαν τον σπάγκο μέσα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά. Επίσης, τον φίμωσαν με μονωτική ταινία, την οποία επίσης βρήκαν στο σπίτι.

Κάνοντας λόγο για παράξενες κινήσεις, Γιώργος Καλλιακμάνης, εστίασε στο γεγονός ότι οι τρεις άνδρες που διέρρηξαν το σπίτι στα Γλυκά Νερά έφεραν όπλα, κάτι που σημαίνει ότι ήταν αποφασισμένοι να απειλήσουν τους ενοίκους αλλά ακόμα και για να ανταπεξέλθουν σε περίπτωση συμπλοκής με την αστυνομία.

Recommended For You

About the Author: efoni