Διονύσης Σχοινάς – Καίτη Γαρμπή: Τους έστειλαν εξώδικο και ζητούν 60.000 ευρώ

Συνέχεια στα δικαστήρια θα έχει το θέμα της συνεργασίας ανάμεσα στον Διονύση Σχοινά και τον Γιώργο Μαζωνάκη, η οποία «ναυάγησε». Που… “κολλάει” η Καίτη Γαρμπή.

Η πρεμιέρα του σχήματος που είχαν δημιουργήσει ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Διονύσης Σχοινάς επρόκειτο να γίνει αυτές τις μέρες. Η δεύτερη αναβολή της, όμως, έφερε την απόφαση του Διονύση Σχοινά να αποχωρήσει και τη δήλωση της Καίτης Γαρμπή πως όταν κάποιος μαλώνει με τον Διονύση Σχοινά, έχει άδικο ο… κάποιος.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι η συνεργασία Μαζωνάκη – Σχοινά θα ήταν απλά μια ακόμη απ’ αυτές που απλά δεν «λειτουργούν», σύμφωνα με το «Mega Καλημέρα», ο επιχειρηματίας του κέντρου όπου επρόκειτο να εμφανιστούν οι δυο τραγουδιστές έστειλε εξώδικο σε Σχοινά – Γαρμπή και τους ζητάει 60.000 ευρώ.

Στον αέρα της εκπομπής βγήκε ο δικηγόρος του επιχειρηματία, ο Νίκος Αγαπηνός και εξήγησε ότι το εξώδικο στον Διονύση Σχοινά εστάλη γιατί η αποχώρησή του σημαίνει οικονομικές απώλειες καθώς έσπασε τους όρους του συμβολαίου του.

Όσον αφορά στην Καίτη Γαρμπή, το εξώδικο έγινε γιατί η τραγουδίστρια είχε πάρει στο παρελθόν προκαταβολή για εμφανίσεις που δεν έγιναν λόγω κορονοϊού και αποφασίστηκε να γίνουν οι δυο υποθέσεις… μια.

Recommended For You

About the Author: efoni