Δικηγόρος πιλότου: «Είναι πιεσμένος, δεν θα αλλάξει την ομολογία του»

Αύριο (22/6) θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 33ρονος συζυγοκτόνος, οπότε και αρχίζει η κύρια φάση της ανάκρισης – Νέα ερωτήματα γεννούνται όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της σκοτεινής υπόθεσης.

Κάθε στοιχείο που «πέφτει στο τραπέζι», εξετάζουν εξονυχιστικά οι Αρχές, ώστε να καταλήξουν με σιγουριά αν κρύβεται και κάτι άλλο από πίσω τη συζυγοκτονία.

Για την υπερασπιστική γραμμή αλλά και την ψυχολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά την αποκάλυψη της αλήθειας μίλησε στο Newsbomb.gr, ο ένας εκ των δύο συνηγόρων του 33χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη, κ. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης

Σύμφωνα με όσα είπε: «Η ψυχολογία του πελάτη μου είναι πολύ άσχημη για το κακό που προξένησε. Επίσης, είναι ιδιαίτερα στρεσαρισμένος και πιεσμένος. Ωστόσο θα πρέπει να σας πω ότι δεν θα αλλάξει τίποτα από την ομολογία του».

Απαντώντας σε ερώτηση του Newsbomb.gr σχετικά με την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσουν, ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ανέφερε ότι αυτό που θα κάνουν είναι να φωτίσουν κάθε πτυχή του εγκλήματος το οποίο ο πελάτης τους έχει ομολογήσει.

Επίσης ο κ. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης επανέλαβε στο Newsbomb.gr ότι η δολοφονία της 20χρονης, δεν ήταν προσχεδιασμένη, σημειώνοντας ότι δεν υπήρχε κίνητρο για την ειδεχθή αυτή πράξη, ούτε και εμπλοκή τρίτου προσώπου.

Και πρόσθεσε: «βούληση (σ.σ. του πιλότου) ήταν να ομολογήσει την πράξη του. Γνώμονας ήταν το παιδί του, να είναι κοντά του».

Πηγή: Newsbomb.gr

Recommended For You

About the Author: efoni