Δικηγόρος Απόστολου Λύτρα: «Ο πελάτης μου δεν παραβίασε κανέναν περιοριστικό όρο και δεν έστειλε απειλητικό μήνυμα»

Ο Απόστολος Λύτρας «δεν παραβίασε κανέναν περιοριστικό όρο και δεν έστειλε κανένα απειλητικό μήνυμα», υπογραμμίζει ο συνήγορος του ποινικολόγου Π. Πανταζής, σημειώνοντας ότι ο πελάτης του «ξύπνησε, είδε αυτόν τον χαμό και δεν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί».

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του Action 24, ο κ. Πανταζής τόνισε ότι ο κ. Λύτρας μετοίκησε από την κατοικία όπου διέμενε με τη σύζυγό του, όπως προβλέπεται στους περιοριστικούς όρους που έχει επιβάλει η ανακρίτρια, ενώ ανέφερε ότι είχε προηγηθεί επικοινωνία του δικηγόρου της πρώην συζύγου του με την 37χρονη.

Ο κ. Πανταζής ανέφερε ότι η πρώην σύζυγος και η κόρη του Απόστολου Λύτρα μετέβησαν στο σπίτι όπου διέμενε για να πάρουν κάποια προσωπικά του αντικείμενα, είχαν ενημερώσει σχετικά με την επίσκεψη αυτή και «προς έκπληξή τους υποβλήθηκε μήνυση».

Απόστολος Λύτρας: Οι μηνύσεις που υπέβαλε η σύζυγός του

Σύμφωνα με πληροφορίες η 37χρονη κατέθεσε μήνυση σε βάρος της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, ενός ακόμα προσώπου από το οικογενειακό του περιβάλλον και ενός δικηγόρου, οι οποίοι πήγαν χθες το βράδυ στο σπίτι για να πάρουν προσωπικά αντικείμενα του κατηγορούμενου.

Η μήνυση σε βάρος τους αφορά τα αδικήματα της παράνομης βίας, της εξύβρισης, της απειλής και της διατάραξης οικιακής ειρήνης με φερόμενο ως ηθικό αυτουργό τον Απόστολο Λύτρα.

Παράλληλα, κατατέθηκε μήνυση και για παραβίαση των περιοριστικών όρων της υποχρεωτικής μετοίκησης -γιατί δεν έχει παραδώσει ως όφειλε τα κλειδιά του σπιτιού- και της απαγόρευσης της συναναστροφής αφού φέρεται να έστειλε μηνύματα που θεωρούνται απειλητικά.

Οι μηνύσεις θα διαβιβαστούν στην Εισαγγελία και στη συνέχεια στην ανακρίτρια η οποία έχει και τον τελευταίο λόγο για το εαν θα πρέπει να αντικατασταθούν οι περιοριστικοί όροι με προσωρινή κράτηση για τον δικηγόρο.

Recommended For You

About the Author: efoni