Διαδοχικές συναντήσεις ΥΠΕΣ Μ. Βορίδη με τους δημάρχους Παιανίας, Νίκαιας – Α.Ι. Ρέντη και Ρεθύμνου

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης πραγματοποίησε την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Παιανίας Ισίδωρο Μάδη, τον δήμαρχο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Γιώργο Ιωακειμίδη και μέσω τηλεδιάσκεψης με τον δήμαρχο Ρεθύμνου Γιώργη Μαρινάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο Υπουργός με τους αιρετούς, συζητήθηκαν θέματα περαιτέρω βελτίωσης του συντονισμού μεταξύ του Υπουργείου Εσωτερικών και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επιπλέον, τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες ενώ αξιολογήθηκε και η πρόοδος που έχει επιτελεστεί σε έργα χρηματοδοτούμενα από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών.

Από την πλευρά του κ. Βορίδη παρασχέθηκε για μία ακόμη φορά, προς τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η δέσμευση ότι το Υπουργείο Εσωτερικών θα συνεχίσει να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις την προσπάθεια που συντελείται για την ανάσχεση των επιπτώσεων της πανδημίας καθώς και τη βελτίωση της λειτουργίας των δήμων τους προς όφελος των δημοτών τους.

Recommended For You

About the Author: efoni