Δημήτρης Κόκοτας: «Περιμένουμε το θαύμα» λέει η σύζυγός του

Τα νεότερα για την υγεία του συζύγου της, Δημήτρη Κόκοτα, έδωσε η σύζυγός του, Κατερίνα Κόκοτα, ελπίζοντας να μπορέσει να συνέλθει σύντομα.

Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται στην εντατική, μετά το έμφραγμα που υπέστη την Πέμπτη (28/3), και η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη.

«Ουσιαστικά και εμείς γνωρίσουμε αυτά που λέει το ιατρικό ανακοινωθέν κάθε μέρα. Λειτουργεί  η καρδιά του, εγώ αυτό έχω κρατήσει, γίνονται εξετάσεις που είναι απαραίτητες» είπε η κα Κόκοτα στον ΑΝΤ1.

Σημείωσε πως τον έχει δει, «είναι σε καταστολή, του μιλάω μόνο εγώ» και συμπλήρωσε πως «τα 24ωρα και οι ώρες αιώνες φαίνονται, για να πω την αλήθεια. Είναι σαν να έπεσε μία αστραπή, δεν μπορώ να το περιγράψω».

Ερωτώμενη εάν ο σύζυγός της είχε παραπονεθεί για κάποια ενόχληση, σημείωσε πως ήταν υγιέστατος. «Είναι πάντα μέσα στην ενέργεια, γυμνάζεται, δεν πίνει, δεν καπνίζει, προσέχει υπερβολικά τη διατροφή του».

Το παιδί τους, όπως είπε, γνωρίζει τι έχει συμβεί στον μπαμπά της. «Ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί και σε τι κατάσταση είναι ο μπαμπάς της».

«Είναι τόσο περίεργα τα συναισθήματα, θέλω να τελειώσει σήμερα. (…) Έγινε μία αξονική που βγήκε καθαρή, από δω και πέρα περιμένουμε να γίνει το θαύμα και να συνέλθει γρήγορα» κατέληξε.

Recommended For You

About the Author: efoni