Δημήτρης Δαμάσκος: «Πότε επιτέλους θα εφαρμοστεί η απόφαση για την απαλλαγή των δημοτικών τελών»

Με μια επιστολή-ερώτηση, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αχαρνών, Δημήτρης Δαμάσκος, άφησε αιχμές κατά της δημοτικής Αρχής σχετικά με την απαλλαγή από την πληρωμή των δημοτικών τελών εν μέσω πανδημίας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Δαμάσκου στο Facebook για το θέμα:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, πέρασαν 13 μήνες από το πρώτο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών και 5 μήνες από το δεύτερο που αποφάσισε την πλήρη απαλλαγή των επιχειρήσεων που διακόπτουν τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής διασποράς του Κορωνοϊού Covid-19 από την καταβολή των δημοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, καθώς επίσης και την καταβολή του τέλους 0,5% επί των ακαθάριστων εσόδων.
Δυστυχώς μέχρι σήμερα, και παρότι είδαμε πληθώρα αναρτήσεων για το συγκεκριμένο θέμα στα social media και στην σελίδα του Δήμου Αχαρνών, στην πράξη δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.
Την Παρασκευή 16/04/21 έστειλα επιστολή/ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα, η οποία και κοινοποιήθηκε σε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο με αριθμό πρωτοκόλλου 13693. Μόλις λάβω επίσημη απάντηση για το πότε θα εφαρμοστεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα ενημερώσω όλους τους φίλους και συναδέλφους που με ρωτάνε συνέχεια για το συγκεκριμένο θέμα.»

Recommended For You

About the Author: efoni