Δήμος Ωρωπού: H εφαρμογή Gi-Polis διατίθεται εντελώς δωρεάν για τους δημότες

Ο Δήμος Ωρωπού σταθερά προσηλωμένος στις αρχές της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, προχωρά σε ένα ακόμα σημαντικό επαναστατικό βήμα για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και ειδοποίηση των δημοτών σε κάθε περίσταση που κρίνεται αναγκαία.
Από σήμερα διατίθεται εντελώς δωρεάν προς όλους η εφαρμογή Gi-Polis, (από το App Store για iOS ή το Google Play για Android) για όλα τα έξυπνα κινητά και tablets, μέσω της οποίας οι δημότες μας μπορούν να λαμβάνουν άμεσα μηνύματα, ενημερώσεις και έκτακτες ειδοποιήσεις (push notifications) από τις υπηρεσίες του Δήμου, για κάθε θέμα και κυρίως για άμεσες ανάγκες ειδοποίησης ή ενημέρωσης.
Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης επισήμανε: «Πιστοί στις δεσμεύσεις μας για τον  εκσυχρονισμό του Δήμου μας και την καλύτερη και άμεση ενημέρωση των πολιτών ανακοινώνουμε την εφαρμογή GI-POLIS θέτοντας την τεχνολογία στην υπηρεσία του πολίτη.
Όποτε κρίνεται απαραίτητο οι υπηρεσίες του Δήμου θα στέλνουν μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα ή στα tablets των πολιτών για να τους ενημερώνει άμεσα για σοβαρές και έκτακτες καταστάσεις ή χρηστικά θέματα που αφορούν τους δημότες ή τους επισκέπτες».
Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα σύντομο video 20 δευτερολέπτων, με τα βήματα για την εγκατάσταση της εφαρμογής.
Σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα η εφαρμογή θα έχει εγκατασταθεί:

Recommended For You

About the Author: efoni