Δήμος Ωρωπού: Τα ευχαριστήρια του Δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη σε φορείς για την συμπαράσταση κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας “Μήδεια”

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Α ΚΑΙ Β ΒΑΘΜΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΗΝ «ΜΗΔΕΙΑ»
Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, την Περιφέρεια Αττικής, τις υπηρεσίες της και το προσωπικό της για την πολύτιμη και ουσιαστική συμπαράσταση κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας “Μήδεια”.
Τις δύσκολες ώρες της σφοδρότητας των καιρικών φαινομένων είχαμε την αμέριστη υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση σε όλα τα αιτήματα που υποβάλαμε και από κοινού οι δυνάμεις του Δήμου και της Περιφέρειας Αττικής συνεργάστηκαν στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας.
ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
Ο εθελοντισμός αποτελεί πάντα τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε οργανωμένης κοινωνίας και για άλλη μία φορά οι εθελοντές στην επικράτεια του Δήμου μας βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της ανιδιοτελούς προσφοράς πέρα από «ταμπέλες» και «πιστεύω».
Οι συγκινητικές και ανιδιοτελείς προσπάθειες των εθελοντικών ομάδων αλλά και του «ανώνυμου» εθελοντή ενίσχυσαν τις οργανωμένες επιχειρήσεις που έγιναν σε πολλά μέτωπα και κυρίως για τον αποχιονισμό και για την προσφορά κάθε είδους βοήθειας προς τους πολίτες και της προστασίας των υποδομών του τόπου.
Τους ευχαριστούμε και υποσχόμαστε ως Δημοτική Αρχή να δυναμώσουμε και να αναβαθμίσουμε την πολύπλευρη συνεργασία μας.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ
Τέλος,ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης αισθάνεται την ανάγκη  να ευχαριστήσει το Δήμο Φυλής για την πολύτιμη και ουσιαστική συμπαράσταση κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας “Μήδεια” και ειδικά τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού που ανταποκρίθηκε άμεσα στις εκκλήσεις μας στέλνοντας άμεσα μηχανήματα για να συνδράμουν στον αποχιονισμό.
Αποδείχτηκε πως η αλληλεγγύη, η συνεργασία και η αλληλοβοήθεια μεταξύ των πολιτών αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι η μεγαλύτερη ασπίδα έναντι κάθε δοκιμασίας.

Recommended For You

About the Author: efoni