Δήμος Ωρωπού: Σύσκεψη στο Δήμο Ωρωπού παρουσία Γιασημάκη και Κεφαλογιάννη για την αντιμετώπιση της «Μήδειας»

Ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης δέχτηκε στο γραφείο του κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής με επικεφαλής την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αττικής Λουκία Κεφαλογιάννη, τον Διευθυντή Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών Παναγιώτη Καρυώτη, τον Σύμβουλο Οδικής Ασφαλείας και υπεύθυνο του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής Κίμων Λογοθέτη και τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο  Μητροπολιτικών Υποδομών Αντιπλημμυρικών και Χωρικού Σχεδιασμού Θανάση Κατσιγιάννη.
Συζήτησαν το πλάνο δράσης και όλες τις προετοιμασίες που έχουν γίνει εκ μέρους του Δήμου Ωρωπού και της Περιφέρειας Αττικής αλλά και το κοινό πλάνο κοινής δράσης και συνεργασίας για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες του βαρομετρικού χαμηλού «Μήδεια» που θα επηρεάσει με ακραία καιρικά φαινόμενα (χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες) και την περιοχή της Αττικής από σήμερα (14/2) μέχρι και το τέλος της εβδομάδας.
Είχε προηγηθεί ευρεία σύσκεψη των αντιδημάρχων και των εκπροσώπων όλων δημοτικών κοινοτήτων του Δήμου καθώς και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωρωπού όπου εκπονήθηκε όλο το σχέδιο δράσης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.
«Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Ωρωπού είναι επί ποδός και  πανέτοιμες σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής να αντιμετωπίσουν όποιες δυσκολίες προκύψουν. Οι πολίτες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς και θα είμαστε στο πλευρό τους 24 ώρες το 24ωρο», δήλωσε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης.

Recommended For You

About the Author: efoni