Δήμος Ωρωπού: Συνάντηση Γιασημάκη με την Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου

Την ευκαιρία να συναντηθεί με την διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου, Βερενίκη Ρούλη, είχε ο Δήμαρχος Ωρωπού, Γιώργος Γιασημάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημάρχου στο Facebook:

Σήμερα είχα εποικοδομητική συνάντηση με την Συντονίστρια Διευθύντρια Παιδίατρο του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου Βερενίκη Ρούλη και τον Διευθυντή Γενικό Ιατρό του Τοπικού Ιατρείου Ωρωπού Αντώνη Μοναστηριώτη για τα ζητήματα των δύο Μονάδων Υγείας του Δήμου μας.

Με ενημέρωσαν και επίσημα για τις άμεσες ανάγκες σε υγειονομικό υλικό και για τα προβλήματα της υποστελέχωσης των Κέντρων Υγείας.

Οι συνάδελφοι μου εξέφρασαν τις αγωνίες και τους προβληματισμούς τους οποίους κατά το παρελθόν βίωσα ως διευθυντής του Ιατρείου Ωρωπού.
Νιώθω υποχρέωση έναντι των πολιτών και των συναδέλφων να δοθούν άμεσα οι κατάλληλες λύσεις για την καλύτερη λειτουργεία των υγειονομικών υποδομών του Δήμου.

Άμεσα θα καλυφθούν από τον Δήμο Ωρωπού οι ανάγκες σε υγειονομικό υλικό, ενώ εντός των ημερών θα γίνει συνάντηση με την Διοίκηση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας για ζητήματα που αφορούν στην υποστελέχωση των Μονάδων Υγείας του Δήμου μας.

Recommended For You

About the Author: efoni