Δήμος Ωρωπού: Στο επίκεντρο αλλαγών και έργων υποδομής

Η μεθοδική δουλειά, η ακούραστη προσπάθεια και οι σχέσεις εμπιστοσύνης που έχει οικοδομήσει η παρούσα δημοτική αρχή με τους επίσημους φορείς της χώρας και τους πολίτες ωριμάζουν την υλοποίηση χρόνιων αιτημάτων και στόχων.

Τα δίκαια αιτήματα του τόπου για επενδύσεις και νέες υποδομές επιτέλους παίρνουν σάρκα και οστά μέσα από τις ολοκληρωμένες προτάσεις που κατατέθηκαν στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Ο Δήμος Ωρωπού βρίσκεται στο επίκεντρο αλλαγών και έργων υποδομής που θα αλλάξουν την ποιότητα της ζωής των πολιτών.

Συγκεκριμένα η Δημοτική Αρχή κατέθεσε προτάσεις για τη χρηματοδότηση 10 μεγάλων έργων, προϋπολογισμού31.9 εκ. ευρώ στο Υπουργείο Εσωτερικών.

“Μετά τις προτάσεις που καταθέσαμε στο πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ και οι οποίες έχουν εγκριθεί σχεδόν στο σύνολό τους…συνεχίζοντας την μεθοδική δουλειά, καταθέσαμε προτάσεις στο πλαίσιο του προγράμματος ΑΝΤΩΝΗΣ_ΤΡΙΤΣΗΣ που περιλαμβάνουν έργα εκσυχρονισμού του Δικτύου Ύδρευσης και των Αντλιοστασίων, Εξοικονόμησης Ενέργειας, κατασκευής Δημαρχείου, Αναπλάσεων, Ηλεκτροκίνησης, Πράσινων Σημείων, Γωνιές Ανακύκλωσης, Ψηφιακής Σύγκλισης, Αγροτικής Οδοποιΐας κλπ.” ανέφερε ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης σε σχετικές του δηλώσεις.

 

Recommended For You

About the Author: efoni