Δήμος Ωρωπού: Παραλήφθηκε και το δεύτερο από τα πέντε νέα απορριματοφόρα

Ποδαρικό του νέου μήνα με την έλευση ενός ακόμα απορριμματοφόρου που θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Ωρωπού. Ακριβώς 27 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της η Δημοτική Αρχή του Δήμου εφαρμόζει με συνέπεια τις δεσμεύσεις της για σύγχρονες και αποτελεσματικές υπηρεσίες καθαριότητας σε κάθε γωνιά του όμορφου τόπου μας.
Μετά το υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο, με ενσωματωμένο σύστημα πλύσης κάδων χωρητικότητας 14 κυβικών που παραλήφθηκε στις 30 Ιουλίου 2021, σήμερα 1/12 η υπηρεσία καθαριότητας παρέλαβε το δεύτερο απορριμματοφόρο, με χωρητικότητα 10 κυβικά.
Το νέο απορριμματοφόρο είναι εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα, συστήματα ασφαλείας οδήγησης αλλά και σύστημα ασφαλείας για τους εργαζομένους και κάμερες πορείας και οπισθοπορείας καθώς και ελέγχους των κινήσεων των εργαζομένων από τον οδηγό για μέγιστη προστασία τους. Διαθέτει τεχνολογία Euro-6 και είναι απόλυτα φιλικό με το περιβάλλον.
Αναμένονται ακόμα τρία υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα στο πλαίσιο της αξιοποίησης του Ειδικού Προγράμματος Ενίσχυσης από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ.
“Όταν έληξε η σύμβαση με τον εργολάβο καθαριότητας τον Ιανουάριο του 2020 εφαρμόσαμε πιστά και με πολύ δουλειά τον σχεδιασμό ανασυγκρότησης, εξυγίανσης και οργάνωσης της νέας Δημοτικής Υπηρεσίας Καθαριότητας. Περιμένουμε ακόμα τρία απορριμματοφόρα, νέα μηχανήματα και εκατοντάδες κάδους. Μέρα με τη μέρα γινόμαστε πληρέστεροι και αποτελεσματικότεροι βάζοντας σε προτεραιότητα την ασφάλεια και τις ποιοτικές συνθήκες εργασίας των εργαζομένων στην καθαριότητα αλλά και τις ποιοτικές υπηρεσίες προς τους πολίτες”, δήλωσε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης.

Recommended For You

About the Author: efoni