Δήμος Σπάτων–Αρτέμιδος: Rapid test Covid-19 στα Σπάτα μέσα στο αυτοκίνητο το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Ο Δήμος Σπάτων–Αρτέμιδος στο πλαίσιο της εφαρμογής μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοιου COVID -19, διοργανώνει σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through), στην πόλη των Σπάτων.
Η διενέργεια των τεστ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021, από τις 10:00 π.μ. έως τις 15:00 στην οδό Μακεδονίας – Τέρμα Αστικών Λεωφορείων, πλησίον του Δημαρχείου.
Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα λαμβάνει ρινοφαρυγγικό επίχρισμα, χωρίς να χρειαστεί ο εξεταζόμενος να εξέλθει από το αυτοκίνητό του.
Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι για τη μετακίνησή τους θα πρέπει να στείλουν μήνυμα με τον αριθμό 1 στο 13033, ενώ για τη διενέργεια του τεστ θα πρέπει να επιδείξουν Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, να δηλώσουν το ΑΜΚΑ τους καθώς και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, στον οποίο θα λάβουν τα αποτελέσματα του rapid test.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ
Τηλ: 2294088088
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Arμes Σπάτων Αρrέμ Sos nuàиu CONKDE AMRGEIAL FFELAE ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 10:00πμ- 15:00 Drive Through COVID-19 Test ΟΔΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΤΕΡΜΑ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ) -ΠΛΗΣΙΟΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ Σε rapid test θα υποβάλλονται μόνο όσοι προσέλθουν στο σημείο με όχημα (αυτοκίνητο ή δίκυκλο) και όχι πεζοί. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ 2. ΑΜΚΑ 3. ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ"

Recommended For You

About the Author: efoni