Δήμος Σαρωνικού: Τιμήθηκε ο Παραολυμπιονίκης Αριστείδης Μακροδημήτρης

Τον Παραολυμπιονίκη και νικητή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμΕΑ, Αριστείδη Μακροδημήτρη, τίμησε ο δήμος Σαρωνικού.
Τον Παραολυμπιονίκη και νικητή χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμΕΑ στη Μαδέιρα, Αριστείδη Μακροδημήτρη, τίμησε το πρωί της Παρασκευής ο δήμος Σαρωνικού.

Ο Αρ. Μακροδημήτρης, κάτοχος τριών μεταλλίων σε Παραολυμπιακούς Αγώνες (Λονδίνο2012), κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ που φιλοξενήθηκε στη Μαδέιρα την 3η θέση στα 100 μ. ύπτιο 52, όπως είχε συμβεί και το 2016 στο ίδιο κολυμβητήριο. Η επίδοσή του ήταν 2:16:13 και του χάρισε το 5ο μετάλλιο στον θεσμό από το 2016.

Στον αθλητή, ο οποίος είναι δημότης Σαρωνικού, απονεμήθηκε ειδική τιμητική πλακέτα και έπαινος τόσο εκ μέρους του δημάρχου Πέτρου Φιλίππου όσο και εκ μέρους του προέδρου της αθλητικής επιτροπής του νομικού προσώπου «Αριστόδικος», Νίκου Πουλόπουλου.

«Για μας είναι μεγάλη τιμή και χαρά που ένας συμπολίτης μας αθλητής ανεβαίνει στο βάθρο των νικητών σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις. Ο Άρης με τις επιδόσεις του μας κάνει υπερήφανους και αποδεικνύει ότι με θέληση, σκληρή δουλειά και οργάνωση τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Βρισκόμαστε στο πλάι του με κάθε τρόπο και του ευχόμαστε ολόψυχα να γυρίσει νικητής και από το Τόκιο», δήλωσε ο δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του «Αριστόδικου» εξήρε την προσφορά του αθλητή και τόνισε: «Άρη αποτελείς πρότυπο για τα νέα παιδιά. Μακάρι η προσπάθεια και οι επιτυχίες σου να προτρέψουν και άλλους αθλητές να σε μιμηθούν, να παροτρύνουν τους νέους ανθρώπους να επιμένουν στην επίτευξη των στόχων τους, παρά τις δυσκολίες που συναντούν. Σ’ ευχαριστούμε».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Ράπτη, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών θεμάτων Χρήστος Γκίνης, ο αντιδήμαρχος Δ/νσης Τεχνικών Ανταποδοτικών Υπηρεσιών και Έργων Βασίλης Μπούτσης, ο πρόεδρος της κοινότητας Π. Φώκαιας Μανώλης Τσαλικίδης, εκ μέρους παρατάξεων της ελάσσονος αντιπολίτευσης ο Χρήστος Τσιγαρίδας και η Σοφία Αμοιρίδου, καθώς και η Ελένη Θωμά, υπεύθυνη της αθλητικής επιτροπής του «Αριστόδικου».

Recommended For You

About the Author: efoni