Δήμος Σαρωνικού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των μαθητών και των μαθητριών που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στο νηπιαγωγείο την επόμενη σχολική χρονιά 2021-2022

Από τη Δευτέρα 1η Μαρτίου ξεκίνησαν οι εγγραφές των μαθητών και των μαθητριών που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στο νηπιαγωγείο την επόμενη σχολική χρονιά 2021-2022. Οι εγγραφές, οι οποίες γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, θα ολοκληρωθούν στις 20 Μαρτίου 2021 (οι εκπρόθεσμες εγγραφές θα πρέπει να λάβουν την έγκριση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης).
Η Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής υποβάλλεται από τους γονείς/κηδεμόνες των παιδιών μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://proti-eggrafi.services.gov.gr/
Στα Νηπιαγωγεία θα φοιτήσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες που στις 31 Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής (2021) συμπληρώνουν την ηλικία των τεσσάρων ετών. Συγκεκριμένα, εγγράφονται στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2021-22, μαθητές/τριες γεννημένοι/ες το 2016 και το 2017 και τα Νηπιαγωγεία υποχρεούνται να κάνουν αποδεκτές όλες τις αιτήσεις νηπίων και προνηπίων που έχουν γεννηθεί τα συγκεκριμένα έτη.
Επισημαίνουμε ότι από την επόμενη σχολική χρονιά (2021-2022), η φοίτηση των νηπίων που συμπληρώνουν την ηλικία των τεσσάρων (4) ετών γίνεται υποχρεωτική σε όλους τους δήμους της χώρας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι (γονείς & κηδεμόνες) μπορούν να επισκεφθούν τον ακόλουθο σύνδεσμο:
Η εγκύκλιος για τις εγγραφές στα νηπιαγωγεία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του δήμου:

Recommended For You

About the Author: efoni