Δήμος Σαρωνικού: Ένταξη της Πράξης «Παρεμβάσεις Βελτίωσης της Ενεργειακής Αποδοτικότητας σε Δημοτικά Κτίρια του Δήμου Σαρωνικού»

Υπογράφηκε σήμερα 5/3 από τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη η ένταξη της Πράξης «Παρεμβάσεις Βελτίωσης της Ενεργειακής Αποδοτικότητας σε Δημοτικά Κτίρια του Δήμου Σαρωνικού», παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Θανάση Αυγερινού, του Δημάρχου Σαρωνικού κ. Πέτρου Φιλίππου, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου κ. Γιάννη Κυριακόπουλου και του Προϊστάμενου της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης της Περιφέρειας Αττικής (ΕΥΔΕΠ) κ. Δημήτριου Δρόση.
Η πρόταση είχε υποβληθεί από τον Δήμο Σαρωνικού στην Περιφέρεια Αττικής με την ευθύνη του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννη Κυριακόπουλου και των στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας και περιλαμβάνει την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων του δήμου και συγκεκριμένα του 1ου Λυκείου Καλυβίων, του Γυμνασίου Αναβύσσου και του Κοινοτικού Καταστήματος Παλαιάς Φώκαιας. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 645.000 ευρώ (με ΦΠΑ).
Μετά την υπογραφή της ένταξης, ο Δήμαρχος Σαρωνικού ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Αττικής και τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής για τη μέχρι σήμερα συνεργασία της Περιφέρειας με τον Δήμο Σαρωνικού και δήλωσε ότι ο δήμος θα υποβάλει σύντομα νέα πρόταση για την ενεργειακή αναβάθμιση και άλλων δημοτικών κτιρίων και θα προχωρήσει άμεσα στη δημοπράτηση του έργου.

Recommended For You

About the Author: efoni