Δήμος Ραφήνας Πικερμίου: Πρόσκληση υπογραφής αναδόχου για το έργο του 1ου Παιδικού Σταθμού

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου απέστειλε πρόσκληση στον ανάδοχο κατασκευής του 1ου Παιδικού Σταθμού Πικερμίου για την υπογραφή μέσα 20 ημέρες του σχετικού συμφωνητικού ώστε να εκκινήσει η νέα φάση του έργου.

Με την υπογραφή του αναδόχου μπαίνει στο τελικό στάδιο υλοποίησης ένα κρίσιμο έργο πνοής και ουσίας για τον τόπο, τους κατοίκους και τα παιδιά. Ένα έργο που μεθοδικά η Δημοτική Αρχή και οι αρμόδιες υπηρεσίες σχεδίασαν, διεκδίκησαν και πέτυχαν την έγκριση, τη χρηματοδότηση και την υλοποίησή του δίνοντας οριστική λύση σε ένα δίκαιο αίτημα πολλών ετών.

Η δυναμικότητα του Παιδικού Σταθμού είναι εβδομήντα επτά (77) νήπια και θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο που βρίσκεται επί των οδών Ολυμπιονικών, στη ΔΕ Πικερμίου. Στόχος του έργου είναι η κάλυψη των αναγκών προσχολικής αγωγής για τους κατοίκους της περιοχής του Πικερμίου – Ραφήνας και Διώνης.

Ο προϋπολογισμός μελέτης του έργου ανέρχεται σε 1.377.206,23 ευρώ ενώ η συνολική συμβατική δαπάνη σε 678.790,39 και συγχρηματοδοτείται από ίδιους Πόρους του Δήμου και της Περιφέρειας Αττικής.

Το φυσικό αντικείμενο του έργου αφορά στην κατασκευή ενιαίου κτιρίου (ισόγειο και α’ όροφο με χώρους κύριας χρήσης) και υπόγειο (με βοηθητικές και υποστηρικτικές χρήσεις) σε οικόπεδο επιφάνειας 1.758,96 τ.μ. Επιπλέον προβλέπεται περίφραξη, διαμόρφωση χώρου στάθμευσης και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου.

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου με σχέδιο, επιμονή και πολλή δουλειά υλοποιεί καθημερινά το πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις του προς τους πολίτες, με έργο πραγματικό, μετρήσιμο, υλοποιήσιμο.

 

Recommended For You

About the Author: efoni