Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Προμήθεια τάμπλετς για τα σχολεία

Mετά από εισήγηση των Δημάρχου Ευάγγελου Μπουρνούς και την αποδοχή της από τις Δημοτικές παρατάξεις, προχωρά άμεσα στην προμήθεια τάμπλετς για τις αυξημένες ανάγκες των μαθητών των σχολείων του Δήμου.

Η προμήθεια έρχεται να προστεθεί στα ήδη παραδοθέντα 200 τάμπλετς που εξασφαλίστηκαν με πρωτοβουλία του Δήμου και την χορηγία της «ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ» στην πρώτη φάση της πανδημίας και αφού συνεκτιμήθηκαν οι αυξημένες ανάγκες , όπως καταγράφηκαν από τα αιτήματα των διευθύνσεων των σχολείων μας.

Τα τάμπλετς θα παραδοθούν στα σχολεία του Δήμου, όπως ακριβώς έγινε και με τη χορηγία των 200, και θα κατανεμηθούν με ευθύνη των διευθύνσεων των σχολικών συγκροτημάτων και με βάση τους όρους, τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις που έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Παιδείας.

Η ευθύνη για την κάλυψη των αναγκών της τηλεκπαίδευσης ανήκει προφανώς καθ’ ολοκληρίαν στην Πολιτεία, η οποία οφείλει να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη πρόσβαση των μαθητών σε αυτήν.

Παρά ταύτα η στρατηγική επιλογή της διοίκησης του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου ήταν , είναι και θα είναι πάντα η στήριξη των παιδιών μας και στην κατεύθυνση αυτή εντάσσεται και η απόφαση για τη στήριξη της μαθητικής κοινότητας.

Recommended For You

About the Author: efoni