Δήμος Παιανίας: Eπίσκεψη του Δημάρχου, Ισίδωρου Μάδη στο έργο ΚΕΛ Κρωπίας-Παιανίας

Στα οφέλη που θα προκύψουν από την λειτουργία του ΚΕΛ Κρωπίας-Παιανίας αναφέρθηκε ο Ισίδωρος Μάδης κατά την επίσκεψή του στο έργο.
«Στην πόλη της Παιανίας υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός αγροτικών οικογενειών, όπου οι καλλιέργειες αποτελούν την κύρια και μοναδική επαγγελματική τους δραστηριότητα. Η άρδευση των αγροτικών εκτάσεων πραγματοποιείται από τους αγρότες μέσω γεωτρήσεων, οι οποίες είναι ιδιαιτέρως κοστοβόρες και περιβαλλοντικά επιβλαβείς. Αντιλαμβάνεσθε επομένως την προστιθέμενη αξία του έργου, η διάθεση κατάλληλου νερού σε χαμηλότερο κόστος», σημείωσε ο Δήμαρχος Παιανίας.
Θυμίζεται πως το έργο θέτει σε πρώτο πλάνο την ανάκτηση, τον εμπλουτισμό και την αξιοποίηση των υδατικών πόρων προς όφελος των τοπικών κοινωνιών προβλέποντας, διάθεση ανακυκλωμένου νερού για πυρόσβεση, πότισμα δημοτικών πάρκων, άρδευση γεωργικών εκτάσεων και εμπλουτισμό του υπόγειου υδροφορέα.
Ο Δήμαρχος Παιανίας στο περιθώριο της επίσκεψης στο ΚΕΛ είχε την ευκαιρία να συζητήσει για πολλοστή φορά με τον Aναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ, Αναστάσιο Τόσιο καθώς και τον Αλέξανδρο Καλογερόπουλο, Διευθυντή Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Αττικής τόσο για το έργο της αποχέτευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη στην ΔΕ των Γλυκών Νερών όσο και για άλλα ζητήματα που στόχο έχουν την βελτίωση της ποιότητας ζωής στον δήμο.

Recommended For You

About the Author: efoni