Δήμος Παιανίας: Το μήνυμα του Δημάρχου Ισίδωρου Μάδη για τα Χριστούγεννα

Αυτά τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά. Είναι τα Χριστούγεννα της εγκράτειας, της αποχής, της τήρησης των μέτρων. Η γέννηση του Θεανθρώπου μας δίνει ελπίδα πως σύντομα θα είμαστε όλοι και πάλι μαζί. Έχοντας αφήσει πίσω μας την πανδημία που άλλαξε την καθημερινότητά μας και μας έκανε πιο εφευρετικούς για να δείχνουμε στους δικούς μας ανθρώπους αγάπη, έστω και από απόσταση.
Είμαστε πλέον στην τελική ευθεία και κάθε λάθος θα κοστίσει ακριβά. Είμαστε υποχρεωμένοι να γιορτάσουμε διαφορετικά. Στον Δήμο Παιανίας μέχρι σήμερα έχουμε κερδίσει το στοίχημα της υγείας και της ζωής. Ας κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή.
Ας εκμεταλλευθούμε την τεχνολογία για να ευχηθούμε στους αγαπημένους μας, ας τηρήσουμε τα μέτρα για να τους προστατέψουμε.
Το στοίχημα για όλους θα πρέπει να είναι να κρατήσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων ζωντανό και να δείξουμε αλληλεγγύη σε όσους έχουν ανάγκη. Ο Δήμος Παιανίας με τις υπηρεσίες του και το διοικητικό και πολιτικό προσωπικό, είναι εδώ για να στηρίξει εκείνους που το χρειάζονται. Για να μην νιώσει κανείς μόνος και αβοήθητος.
Ο καιρός που θα συναντηθούμε πάλι σε ένα σπίτι, στις εκκλησίες μας, στις πλατείες, η στιγμή που θα ανακτήσουμε και πάλι τις ζωές μας δεν είναι μακριά.
Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα.

Recommended For You

About the Author: efoni