Δήμος Παιανίας: Σπουδαία πρωτοβουλία – Επιστολή στη Βουλή για τον εμβολιασμό κατά του covid-19

Σε μια σπουδαία πρωτοβουλία προχώρησε ο Δήμος Παιανίας, καθώς απέστειλε επιστολή στη Βουλή για κοινό ψήφισμα για την εκστρατεία του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού!

Αναλυτικά η επιστολή, την οποία υπογράφει ο  Δημάρχος, Ισίδωρος Μάδης:

«Αξιότιμοι κκ. Βουλευτές,

Αγαπητοί μου συνάδελφοι,

Γνωρίζετε πολύ καλά τις κρίσιμες καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο λόγω της εξάπλωσης της νόσου covid-19 στη χώρα μας. Η μάχη του κορονοϊού όσο κοπιώδης, ζημιογόνα και σκληρή ήταν και είναι, φαίνεται να νικιέται μπροστά στο απτό ελπιδοφόρο «όπλο» του εμβολίου που αναπτύσσεται από πολλές και έγκριτες εταιρείες και έχει ήδη ξεκινήσει η διανομή του σε πολλά μέρη του πλανήτη και εντός ημερών, ευελπιστούμε πώς θα φτάσει και σε εμάς.

Η πρόληψη του εμβολίου, μολονότι διαφαίνεται σπουδαία, αφού καταγράφει 90 (+) % αποτελεσματικότητα, βάλλεται καθημερινά από φερέφωνα κιτρινισμού, σκοταδιστικών αντιλήψεων και παραπληροφόρησης, τα οποία έχουν βρει πρόσφορο έδαφος στις οθόνες όλων των σπιτιών και στη δυνατότητα συγκεχυμένης πληροφόρησης που λαμβάνουμε αδιάλειπτα. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν οι πρόσφατες δημοσκοπικές έρευνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, οι οποίες δείχνουν πώς περίπου 1/3 συμπολίτες μας είτε θεωρούν το εμβόλιο κάτι κακό είτε είναι διστακτικοί απέναντι στον εμβολιασμό. Όπως στην πολιτική ο λαϊκισμός έχει γεννήσει τους μεγαλύτερους διχασμούς και τις μεγαλύτερες τραγωδίες στη σύγχρονη ιστορία μας, έτσι και ο μεσαιωνισμός και η «ιατρική του καναπέ» εμποτίζουν τον ήδη ταλαιπωρημένο και ψυχολογικά καταρρακωμένο πολίτη σε χάος και παρερμηνεία.

Θεωρώντας προσωπικό καθήκον μου την υπηρεσία του κοινού καλού σας αποστέλλω την παρούσα επιστολή με σκοπό να σας προτείνω την έκδοση δελτίου – ψηφίσματος, το οποίο θα αποτελέσει μια ανοικτή πρόσκληση που θα την συνυπογράφουμε όλοι μας και θα υποστηρίζει τον εμβολιασμό σύμφωνα με την ιατρική επιστήμη, τις οδηγίες των ειδικών, υπηρετώντας την κοινή λογική. Παράλληλα, υποστηρίζω την θέση του πρωθυπουργού για την ανάληψη πρωτοβουλίας «πρώτου εμβολιασμού» από όλους εμάς, ούτως ώστε να μην αφήσουμε καμία υπόνοια και καμία παρανόηση σε όσους περιμένουν «στη γωνία» να καταστρέψουν την όλη προσπάθεια αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Αγαπητοί μου,

Από τις δύσκολες συγκυρίες πηγάζει η ηθική μας υποχρέωση να καταπολεμήσουμε την παραπληροφόρηση και μέσω της παρουσίας μας και των ενεργειών μας να παραδειγματίσουμε την ταλαιπωρημένη κοινή γνώμη.

Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε πρόθυμοι να συντάξουμε ένα προσχέδιο κειμένου ούτως ώστε να το επεξεργαστείτε όπως επιθυμείτε και να κυκλοφορήσει δημοσίως αφού συνυπογραφεί. Είμαι πεπεισμένος πώς θα συμβάλλετε καθοριστικά σε αυτή την εκστρατεία υπέρ της δημόσιας υγείας.

Βρίσκομαι στη διάθεσή σας για ό,τι χρειαστείτε.»

Recommended For You

About the Author: efoni