Δήμος Παιανίας: Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται ο μηχανισμός του Δήμου Παιανίας αντιμετωπίζοντας τις συνέπειες της κακοκαιρίας «Μήδεια»

Από νωρίς το πρωί δίπλα στα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας και της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος βρίσκεται ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης συντονίζοντας τις προσπάθειες να κρατηθούν ανοιχτές οι βασικές οδοί.

Στους δρόμους του δήμου επιχειρούν ένα grader, ένα JCB και το bremach καθώς επίσης και δύο αλατιέρες.
Νωρίτερα, στην ΔΕ Παιανίας συνεργείο του δήμου άνοιξε το δρόμο και εξασφάλισε την μεταφορά νεφροπαθούς για την προγραμματισμένη αιμοκάθαρση ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται αντίστοιχη επιχείρηση στην ΔΕ Γλυκών Νερών.

«Παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης, όλος ο μηχανισμός βρίσκεται επί ποδός ήδη από το βράδυ της Δευτέρας ώστε να εξασφαλιστεί πως δεν θα αποκλειστεί κανείς. Οι υπηρεσίες του Δήμου Παιανίας είναι στο πλευρό των κατοίκων. Όποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα μπορεί να επικοινωνεί στα τηλέφωνα που έχουν ανακοινωθεί από την Παρασκευή ώστε να λάβουν βοήθεια. Παρακαλώ και προσωπικά να περιοριστούν οι μετακινήσεις στις άκρως απαραίτητες. Είναι μια δοκιμασία την οποία θα περάσουμε με επιτυχία» δήλωσε ο Ισίδωρος Μάδης

Recommended For You

About the Author: efoni