Δήμος Παιανίας: Περισσότεροι από 40 πράσινοι κάδοι απορριμμάτων στις γειτονιές

Στις γειτονιές του Δήμου Παιανίας έχουν τοποθετηθεί περισσότεροι από 40 πράσινοι κάδοι απορριμμάτων από τους 620 που προμηθεύτηκε ο δήμος αντικαθιστώντας φθαρμένους και σπασμένους, ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων.
Η αντικατάσταση γίνεται σταδιακά και στοχεύμενα από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και στις δύο κοινότητες με στόχο να απομακρυνθούν μέσα στους επόμενους μήνες όλοι όσοι είναι κατεστραμμένοι.

Η διαδικασία για την προμήθεια των νέων κάδων ξεκίνησε στις 24 Αυγούστου 2020 και ολοκληρώθηκε μόλις πριν από λίγες μέρες.

«Μέρα με τη μέρα πλέον οι κάτοικοι του Δήμου Παιανίας γίνονται μάρτυρες μικρών αλλαγών στην καθημερινότητά τους με στόχο την αναβάθμιση της ζωής τους. Μια αναγνωρισμένη ανάγκη όπως η αντικατάσταση των κάδων απορριμμάτων καθυστέρησε αρκετούς μήνες λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων εκείνων που επιχείρησαν να ναρκοθετήσουν τη λειτουργία του δήμου. Ο σκόπελος αυτός ξεπεράστηκε και πλέον προχωρούμε πραγματοποιώντας παρεμβάσεις που απαιτούνταν επί σειρά ετών. Μικρά βήματα προς μια νέα πραγματικότητα» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ισίδωρος Μάδης.

Recommended For You

About the Author: efoni