Δήμος Παιανίας: Με ποδηλατοδρομία τίμησε τις παγκόσμιες ημέρες Ποδηλάτου (3/6) και Περιβάλλοντος (5/6)

Με ποδηλατοδρομία από την κοινότητα της Παιανίας (Κεντρική πλατεία) μέχρι την κοινότητα Γλυκών Νερών (παλαιό δημαρχείο) τίμησε τις παγκόσμιες ημέρες Ποδηλάτου (3/6) και Περιβάλλοντος (5/6) ο Δήμος Παιανίας.
Στη δράση – η οποία διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Ποδηλατική Βόλτα Παιανίας – συμμετείχαν περισσότεροι από 70 ποδηλάτες όλων των ηλικιών, οι περισσότεροι εκ των οποίων ολοκλήρωσαν την κυκλική διαδρομή με επιτυχία στέλνοντας το μήνυμα πως το ποδήλατο είναι μέρος της ζωής μας εξασφαλίζοντας πράσινες διαδρομές.
Οι εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας συνόδευσαν τους ποδηλάτες ενώ τα έμπειρα μέλη της Ποδηλατικής Βόλτας εξασφάλισαν μια ασφαλή διαδρομή με συνεχείς παρεμβάσεις.
Στην αφετηρία της διαδρομής ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης συνεχάρη τους συμμετέχοντες ενώ αναφέρθηκε και στο σχεδιασμό του δήμου για την δημιουργία ποδηλατοδρόμων.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπροσωπώντας την διοίκηση του δήμου η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάρθα Λεκκάκου και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Δάβαρης.

Recommended For You

About the Author: efoni