Δήμος Παιανίας: Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός για το 2021

Με ισχυρή πλειοψηφία υπερψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο ο προϋπολογισμός του Δήμου Παιανίας για το 2021.

Πρόκειται για έναν ρεαλιστικό προϋπολογισμό ο οποίος έρχεται να διορθώσει λάθη του παρελθόντος και να θέσει στέρεες βάσεις όχι μόνο για το 2021 αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

«Όποιες και να είναι οι δυσκολίες από την οικονομική πραγματικότητα που βιώνουμε, δεν θα περιορίσουμε το όραμά µας, θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, µε τη βοήθεια και τη συµµετοχή των πολιτών, να το υλοποιήσουμε» τόνισε κατά τη συνεδρίαση ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.

Εξήγησε πως «θα συνεχίσουμε να προασπιζόμαστε με σθένος τα συμφέροντα του Δήμου και να διεκδικούμε τα νόμιμα έσοδά μας προσπαθώντας να βελτιώσουμε τα οικονομικά στοιχεία εξασφαλίζοντας την μελλοντική ευρωστία του. Στοχεύουμε στην οικονομική τάξη και συνέπεια, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, ενισχύοντας την λειτουργία ενός δήμου σύγχρονου και ανθρώπινου τηρώντας τον απαράβατο κανόνα της ανταποδοτικότητας των υπηρεσιών. Ως δήµος θα διεκδικήσουμε µε κάθε τρόπο τους θεσμοθετημένους πόρους, θα επιδιώξουμε µε κάθε τρόπο να εισπράξουμε τα οφειλόμενα και να εισάγουμε απαλλαγές, βοηθώντας µια σημαντική μερίδα συµπολιτών µας».

«Το 2021 θα υπάρξει ένας ικανός αριθμός έργων που θα εκκινήσει την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας. Ένα νέο εργαλείο που συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της πόλης μας είναι το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”. Ο δήμος μας προετοιμάζεται να συμμετάσχει με ώριμες προτάσεις σε όσες προσκλήσεις τον αφορούν όπως αναφερθήκαμε και χθες αναλυτικά στο τεχνικό μας πρόγραμμα» κατέληξε ο Ισίδωρος Μάδης.

Recommended For You

About the Author: efoni