Δήμος Παιανίας: Βανδάλισαν τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στα Γλυκά Νερά

Σε βανδαλισμό του χριστουγεννιάτικου στολισμού στα Γλυκά Νερά προχώρησαν άγνωστοι, καταστρέφοντας ολοσχερώς ότι είχε τοποθετηθεί μόλις λίγες ώρες νωρίτερα.

Το φαινόμενο επαναλαμβάνεται και έρχεται σε συνέχεια της ανεδαφικής και κακοπροαίρετης κριτικής που μια μικρή μειοψηφία ασκεί μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, για δικούς της λόγους.

Για πρώτη φορά φέτος ο Δήμος Παιανίας αποφάσισε να επεκτείνει τον χριστουγεννιάτικο στολισμό ως απάντηση στις δύσκολες και σκοτεινές μέρες που όλοι μας ζούμε. Κάποιοι όμως έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να πολεμούν οποιαδήποτε θετική αλλαγή σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.

Τον λόγο πλέον έχει η Ελληνική Αστυνομία στην οποία υποβλήθηκε μήνυση κατά αγνώστων.

«Βάνδαλοι και μπαχαλάκηδες δεν έχουν χώρο στην κοινωνία μας. Η προσπάθεια όλων μας είναι το άλμα στο μέλλον. Η καταστροφή του χριστουγεννιάτικου στολισμού δεν έχει απολύτως κανένα νόημα: ούτε πολιτικό ούτε κοινωνικό. Είναι άσκηση βίας σε βάρος μια ολόκληρης πόλης. Είναι υποχρέωση όλων μας να τους εντοπίσουμε και να τους απομονώσουμε. Τόσο τους ίδιους όσο και τους ηθικούς αυτουργούς που κινούν τα νήματα παρασκηνιακά» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.

Recommended For You

About the Author: efoni