Δήμος Παιανίας: Ένα νέο απορριμματοφόρο, θα είναι άμεσα στη διάθεση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος

Ένα νέο απορριμματοφόρο, πρέσα 16 κυβικών, θα είναι άμεσα στη διάθεση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος. Το όχημα παρέλαβε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021.

Το όχημα, με το οποίο ενισχύεται ο στόλος των απορριμματοφόρων, αγοράστηκε με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Φιλόδημος 2 και πλέον εκκρεμεί η έκδοση των πινακίδων, διαδικασία η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σε διάστημα ενός μηνός.
Πλέον ο στόλος του Δήμου Παιανίας αριθμεί επτά (7) απορριμματοφόρα μικρού μεγέθους, τρία (3) μεγάλου, τρία (3) απορριμματοφόρα ανακύκλωσης και ένα (1) βιοαπόβλητων.

«Με το νέο όχημα που παραλάβαμε διευκολύνεται το έργο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος καθώς πρόκειται για απορριμματοφόρο μεγάλης χωρητικότητας που επιτρέπει την αδιάκοπη περισυλλογή και εν συνεχεία μεταφορά στον ΧΥΤΑ χωρίς άσκοπες καθυστερήσεις. Μέρα με την μέρα πλέον οι κάτοικοι του Δήμου Παιανίας θα εντοπίζουν αλλαγές στην καθημερινότητα τους καθώς ο σχεδιασμός μας προχωρά χωρίς εμπόδια» δήλωσε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.

Recommended For You

About the Author: efoni