Δήμος Παιανίας: Άνοιξε νέα υπερσύγχρονη και ασφαλής παιδική χαρά

Μια υπερσύγχρονη παιδική χαρά που πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας για τα παιδιά, παραδόθηκε στους κατοίκους της Παλαιοπαναγιάς Παιανίας ικανοποιώντας ένα πολύχρονο αίτημά τους.

Ο αγιασμός της παιδικής χαράς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, παρόντων του δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη, της αντιδημάρχου Ζωής Αγγελοπούλου , του προέδρου του Συλλόγου Παλαιοπαναγιάς Παιανίας Άρη Τέντη και μελών του συλλόγου.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες επισκευής ή επανακατασκευής όλων των δημοτικών χαρών του δήμου στα πλαίσια προγράμματος που βρίσκεται σε εξέλιξη. Πρόκειται για δώδεκα παιδικές χαρές εντός κοινοχρήστων χώρων και επτά παιδικές χαρές εντός των αύλειων χώρων Νηπιαγωγείων και Βρεφονηπιακών-Παιδικών Σταθμών.

«Μου δίνει και προσωπικά μεγάλη χαρά το γεγονός ότι καταφέραμε να ικανοποιήσουμε ένα δίκαιο αίτημα των κατοίκων του Συλλόγου Παλαιοπαναγιάς για μια σύγχρονη και ασφαλή παιδική χαρά όπου θα μπορούν να περνούν χρόνο με τα παιδιά τους. Σύντομα θα έχουν αποκατασταθεί όλες οι παιδικές χαρές στον Δήμο Παιανίας προσφέροντας σε γονείς και παιδιά το ελάχιστο. Η καθημερινότητα των δημοτών είναι η μεγάλη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.

Recommended For You

About the Author: efoni