Δήμος Μαραθώνος: Αποκατάσταση του φωτισμού στο Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά

Σε αποκατάσταση του φωτισμού στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά προχώρησε ο Δήμος Μαραθώνα σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της Τετάρτης (19/5).

Το θέμα του φωτισμού ήταν μείζονος σημασίας καθώς τα τελευταία χρόνια οι κολώνες δεν ήταν πλήρως λειτουργικές με συνέπεια τα βράδια η επικινδυνότητα να είναι έντονη.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

Ένα ακόμη σημαντικό έργο της Δημοτικής Αρχής είναι η αποκατάσταση του φωτισμού στην Λεωφόρο Σχινιά στο σημείο που βρίσκεται το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο.

Οι φωτιστικές κολώνες δεν ήταν όλες πλήρως λειτουργικές τα τελευταία 5 χρόνια και με την ανάληψη της θητείας μας θέσαμε ως προτεραιότητα την επισκευή τους. Αντικαταστήσαμε περίπου 300 λάμπες και παρακολουθούμε την λειτουργία τους συνεχώς.

«Ευχαριστώ θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Θανάση Αυγερινό για την χορηγία του καλαθοφόρου μηχανήματος που ήταν απαραίτητο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αντικατάστασης. Ευχαριστώ και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΜΑ κ. Μάνο Γεωργάτο και τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας κ. Ασπρουλάκη που συντέλεσαν στην ολοκλήρωση του έργου αλλά και τους ηλεκτρολόγους του Δήμου που εργάστηκαν για την αποκατάσταση των γραμμών και την αντικατάσταση των νέων λειτουργικών φωτιστικών», αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Έργων κ. Βαγγέλης Σωτηρίου.

Recommended For You

About the Author: efoni