Δήμος Μαραθώνα: Δωρεάν Rapid Test την Τρίτη στη Νέα Μάκρη

Στην δύσκολη περίοδο που όλοι μας βιώνουμε, ο Δήμος Μαραθώνα στέκεται έμπρακτα δίπλα στους κατοίκους του. Για αυτόν τον λόγο, ο Δήμος μας, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, προχωρεί την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021 , στην διενέργεια drive through rapid tests δωρεάν σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Μαραθώνα.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στην παραλία της Νέας Μάκρης, οδός Λεωφόρος Ποσειδώνος & Νικολάου Πλαστήρα, μπροστά στο ξενοδοχείο «Νηρέας» και θα διαρκέσει από τις 10.00 ως και τις 15.00 το μεσημέρι.

Όλοι οι πολίτες του Δήμου μας μπορούν να έρθουν να κάνουν δωρεάν το τεστ. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να οδηγούν αυτοκίνητο, μηχανή, ποδήλατο, ακόμα και πατίνι, καθώς η εξέταση θα γίνεται μόνο μέσα ή πάνω στο μεταφορικό τους μέσο.

Απαραίτητη είναι η χρήση μάσκας από όλους.

Επιτρέπονται τα μέλη μιας οικογένειας σε κάθε αυτοκίνητο αλλά και έως δύο (2) άτομα που δεν είναι μέλη της ίδιας οικογένειας, καθώς τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα προστασίας.

Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους (εκτός από το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου που είναι στοιχεία απαραίτητα για την διαδικασία):

Αστυνομική ταυτότητα.
Αριθμό ΑΜΚΑ

«Ο Δήμος Μαραθώνα εργάζεται καθημερινά για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του. Εμείς δεν ανήκουμε στους «κόκκινους Δήμους». Ωστόσο, με την πρωτοβουλία μας για την διεξαγωγή των drive through rapid tests στην περιοχή μας, θέλουμε να προστατέψουμε τους δημότες μας και θωρακιστούμε όσο περισσότερο μπορούμε απέναντι στον αόρατο εχθρό που άλλαξε ριζικά τις ζωές μας. Ευχαριστώ προσωπικά τον ΕΟΔΥ που στρέφει το ενδιαφέρον του και στον δικό μας Δήμο σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, και εύχομαι να επανέλθουμε άμεσα στην κανονικότητα μας», δηλώνει ο Δήμαρχος Μαραθώνα, κ. Στέργιος Τσίρκας.

Παρακαλούμε να συνεργαστείτε για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, έτσι ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα ιικού φορτίου στην περιοχή. Σκοπός δικός μας και του ΕΟΔΥ είναι να γίνουν όσο περισσότερα tests είναι δυνατό.

Σας περιμένουμε όλους.

Recommended For You

About the Author: efoni