Δήμος Λαυρεωτικής: Ενημερωτική εκδήλωση για την οδική ασφάλεια

Σήμερα το πρωί (12/5) ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, υποδέχθηκε την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως στο αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ Λαυρίου όπου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση για την οδική ασφάλεια.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Διευθυντής Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής Αλεξανδρής Ανδρέας, η πρώην Γενική Γραμματέας Νέας Γενιάς Βάσω Κόλλια, ο Διοικητής του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Ν/Α Αττικής Μπαντής Αποστόλης, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και φορείς του Δήμου Λαυρεωτικής.

Κατά την εκδήλωση μαθητές τμημάτων του Γενικού Λυκείου και του ΕΠΑΛ Λαυρίου ενημερώθηκαν για θέματα οδικής ασφάλειας και κυρίως για τη σημασία της τήρησης των διατάξεων του κώδικα οδικής κυκλοφορίας από όλους τους χρήστες των οδών ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής και εύρυθμη κυκλοφορία στους δρόμους.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς τόνισε: «Η καλή γνώση και τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας είναι απαραίτητη για όλους μας, αφού η ασφάλεια επηρεάζεται από τη συμπεριφορά όλων μας. Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων μέσα από τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων σε όλα τα σχολεία της χώρας συμβάλλει σημαντικά στην ενημέρωση των μαθητών και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες.»

Recommended For You

About the Author: efoni