Δήμος Λαυρεωτικής: Αγορά οικοπέδου για την ανέγερση του 3ου Νηπιαγωγείου Κερατέας

Χθες Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 ολοκληρώθηκε από τη Δημοτική Αρχή η απόκτηση οικοπέδου 1211,93 τετραγωνικών μέτρων για την ανέγερση του 3ου Νηπιαγωγείου Κερατέας, το οποίο ευρίσκεται στο Ο.Τ. 66 και συγκεκριμένα στην οδό Δημητρίου Λιούμη. Ο Δήμος Λαυρεωτικής ολοκλήρωσε όλες τις χρονοβόρες ενέργειες, ώστε να εξασφαλιστεί η απαραίτητη χρηματοδότηση για την απόκτηση οικοπέδου στο οποίο προβλέπεται να ανεγερθεί το 3ο Διθέσιο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο στην Κερατέα. Υπεγράφη το συμβόλαιο αγοράς του ανωτέρω οικοπέδου από το Δήμο Λαυρεωτικής μετά την παρέλευση 12 χρόνων από την τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου με απόφαση νομάρχη για τη χωροθέτησή του.
Το χρόνιο πρόβλημα της στέγασης του 3ου Νηπιαγωγείου Κερατέας επιτέλους βρήκε τη λύση του. Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς δήλωσε: «Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε, δηλαδή η απόκτηση του οικοπέδου. Είμαστε σε συνεννόηση με την ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε., για να εξασφαλίσουμε δωρεάν όλες τις απαραίτητες μελέτες για τη μελλοντική ανέγερση ενός πρότυπου βιοκλιματικού διδακτηρίου στο κέντρο της πόλης της Κερατέας».
Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Λαυρεωτικής Δήμητρα Πάλλη και η οικογένεια Μήτρου.

Recommended For You

About the Author: efoni