Δήμος Κρωπίας: Ψηφίστηκε η κατάθεση πρότασης χρηματοδότησης του νέου πολιτιστικού παραδοσιακού κτιρίου στο πρόγραμμα «ΑντώνηςΤρίτσης»

Το νέο πολιτιστικό παραδοσιακό κτίριο Δήμου Κρωπίας εντάσσεται σε χρηματοδότηση του μηχανολογικού, ηλεκτρονικού -ψηφιακού εξοπλισμού του για τις ανάγκες ανάδειξης και προβολής της ιστορικής πορείας του Δήμου με μόνιμη έκθεση με την επωνυμία, «Ιστορικό- Λαογραφικό Μουσείο Κορωπίου-1821»

Ψηφίστηκε από την Οικονομική Επιτροπή Δήμου Κρωπίας, την Τρίτη 25 Μαΐου 2021, η κατάθεση πρότασης χρηματοδότησης του μηχανολογικού, ηλεκτρονικού – ψηφιακού εξοπλισμού -με κατάλληλες διαρρυθμίσεις, φωτιστικές και ακουστικές προσαρμογές- του νέου πολιτιστικού παραδοσιακού κτιρίου των οδών Αχ. Θεοχάρη και Χρ.Δημητρίου, προϋπολογισμού 149.168.00 χιλ. ευρώ στο πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «ΑντώνηςΤρίτσης».

Σκοπός είναι η δημιουργία μόνιμης έκθεσης του «Ιστορικού-Λαογραφικού Μουσείου Κορωπίου- 1821» για την ανάδειξη και προβολή της τοπικής ιστορίας στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση της Ανεξαρτησίας από τον Οθωμανικό ζυγό.

Recommended For You

About the Author: efoni