Δήμος Κρωπίας: Δωρεάν τοπικές συνδέσεις ακαθάρτων των οικιών των πολιτών

Η υπόσχεση της Δημοτικής Αρχής για επιδότηση του 80% του κόστους των συνδέσεων όχι μόνο ικανοποιείται αλλά υπερκαλύπτεται με δωρεάν πλέον τοπικές συνδέσεις ακαθάρτων των οικιών μέσω του ΕΣΠΑ όπως έπρεπε!

Το έργο των τοπικών συνδέσεων προστίθεται ως επιλέξιμη δαπάνη στο υπάρχον μεγάλο έργο Αποχέτευσης Ακαθάρτων και Βιολογικού Καθαρισμού Κορωπίου!

Η μεγάλη αυτή επιτυχία έγινε κατορθωτή με επίμονες προσπάθειες του Δημάρχου Κρωπίας, Δημητρίου Κιούση (Βλ. και σχετικές ανακοινώσεις Δήμου Κρωπίας στις 18.11.2020 και 11.12.2020) με άμεση ανταπόκριση και πρακτικές ενέργειες στη βάση της νέας νομοθεσίας από τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη- και τον οποίο ευχαριστούμε θερμά!

Θα ακολουθήσει και η συνοδευτική ιστορική πλέον απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κρωπίας!

Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης προχώρησε μάλιστα χθες στην πρώτη του δημόσια ανάρτηση στο Twitter, για τη μεγάλη αυτή είδηση της ημέρας: «Ύστερα από συνεχείς προσπάθειες και με την πλήρη στήριξη του @AdonisGeorgiadi, Υπ.Ανάπτυξης, πετύχαμε την απόλυτη χρηματοδότηση για τις συνδέσεις της αποχέτευσης, για όλους τους πολίτες. Δωρεάν αποχέτευση για όλους! # koropi

Recommended For You

About the Author: efoni