Δήμος Κρωπίας: Έναρξη μεγάλων έργων υποδομής ύδρευσης στον Καρελά

Μετά την ολοκλήρωση σημαντικών έργων υποδομής ύδρευσης καθώς και των νέων εν εξελίξει στις περιοχές της Αγίας Μαρίνας συνολικού μήκους 161 χιλιομέτρων (!) που συνιστούν μια τεράστια επένδυση υποδομής δημοτικής
ύδρευσης ήρθε η ώρα του οικισμού Καρελά!

Από την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021, ξεκίνησαν με έντονους ρυθμούς μεγάλα έργα αντικατάστασης αγωγών ύδρευσης από δύο συνεργεία της αναδόχου εταιρίας σε δύο σημεία του οικισμού στον «Κάτω Καρελά» (οδ. Νίκης και στις οδούς Κωνσταντινουπόλεως και Πάρου). Τα έργα είναι συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000,00 εκ. ευρώ και εκτείνονται σε συνολικό μήκος αγωγών που προσεγγίζει τα 33 χιλιόμετρα! Με το έργο αυτό αναβαθμίζεται, αυτονόητα, η ποιότητα του πόσιμου νερού, αντιμετωπίζονται οι βλάβες του δικτύου, διασφαλίζεται η συνεχής ροή και ενισχύεται η πυροπροστασία- σε καίρια σημεία- με δημιουργία νέων κρουνών πυρόσβεσης.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης, απευθυνόμενος σε μια φανατική αντιπολιτευτική ομάδα περιοχής Αγίας Μαρίνας Κορωπίου είπε τα εξής:

«Τα έργα υποδομής δημοτικής ύδρευσης στον νότιο τομέα του Δήμου μας, στις όμορφες περιοχές της Αγίας Μαρίνας, δεν έχουν προηγούμενο σε σύγκριση με αντίστοιχα έργα ή και μη έργα σε άλλες όμορες περιοχές γειτονικών Δήμων. Αποδεικνύουν την μεγάλη σημασία και τις προτεραιότητες μας στις περιοχές της Αγίας Μαρίνας και στο παραλιακό μέτωπο των 7 χιλιομέτρων. Συνεχίζουμε με νέα έργα υποδομής και νέες θετικές εξελίξεις και ενέργειες σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας».

Recommended For You

About the Author: efoni