Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Κλειστό παραμένει το ΚΕΠ Βουλιαγμένης

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εξέτασης των εργαζόμενων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης που εργάζονται σε χώρους που είχαν επαφή με βεβαιωμένα κρούσματα στο χώρο εργασίας τους. Από τα αποτελέσματα προέκυψε πως οι εργαζόμενοι στο ΚΕΠ Βούλας καθώς και στις υπηρεσίες εξυπηρέτησης κοινού στο Δημοτικό Κατάστημα Βουλιαγμένης ήταν στο σύνολο τους αρνητικού ενώ βρέθηκε ένα επιπλέον θετικό δείγμα στους εργαζόμενους του ΚΕΠ Βουλιαγμένης.
Μετά την εξέλιξη αυτή ενημερώνουμε πως αύριο, (Πέμπτη 18 Μαρτίου) θα λειτουργήσουν κανονικά το ΚΕΠ Βούλας και οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης κοινού στο Δημοτικό Κατάστημα Βουλιαγμένης ενώ θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεότερης ανακοίνωσης το ΚΕΠ Βουλιαγμένης.
Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης συνεχίζει να θέτει σε απόλυτη προτεραιότητα την υγεία των εργαζομένων καθώς και του κοινού και λαμβάνει όλα τα μέτρα όπως προβλέπονται στα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται η απομόνωση των εργαζομένων που διαγνώστηκαν θετικοί καθώς και όλα τα απαραίτητα βήματα για την ιχνηλάτηση των επαφών τους. Επιπροσθέτως θυμίζουμε πως σε κάθε θετική διάγνωση σε εργαζόμενο του Δήμου πραγματοποιείται απολύμανση των χώρων εργασίας του και διεξάγονται τεστ σε όσους εργαζόμενους είχαν επαφή με το κρούσμα.

Recommended For You

About the Author: efoni