Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης: Ευχαριστήρια επιστολή της διοίκησης του Ασκληπιείου προς τον δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον δήμαρχο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, απέστειλε ο αναπληρωτής διοικητής του Ασκληπιείου Νοσοκομείου Βούλας Αιμίλιος Βουγιουκλάκης για την υποστήριξη του Δήμου στο έργου του νοσοκομείου το οποίο είναι νοσοκομείο αναφοράς για κρούσματα κορονοϊού.

Όπως αναφέρει ο κ. Βουγιουκλάκης όλους αυτούς τους μήνες που το Ασκληπιείο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, με ότι αυτό συνεπάγεται, έπρεπε να αντιμετωπιστεί και ένα ευρύ φάσμα απαιτούμενων υλικοτεχνικών εργασιών και παρεμβάσεων, ούτως ώστε να μεγιστοποιηθεί η επιχειρησιακή του ετοιμότητα, αφού είναι το μοναδικό νοσοκομείο που καλύπτει υγειονομικά την περιοχή της Νότιας Αθήνας.

Η δημοτική αρχή του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, όπως αναφέρει στην επιστολή του, ανταποκρίθηκε σε κάθε αίτημα του νοσοκομείου. Υπήρχε αμέριστη συμπαράσταση τονίζει και επισημαίνει πως αυτό το γεγονός επιβεβαιώνει ότι η αυτοδιοικητική αντίληψη, μέσω άμεσων και αποτελεσματικών λύσεων είναι αυτή που μπορεί σε τέτοιες έκτακτες περιπτώσεις να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την αντιμετώπιση πρωτοφανών κρίσεων.

Αναλυτικά:

Recommended For You

About the Author: efoni