Δήμος Αχαρνών: Συνάντηση με τον υφυπουργό Δικαιοσύνης είχε ο Δήμαρχος Αχαρνών

Συνάντηση με τον υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Γιώργο Κώτσηρα είχε το πρωί της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός.
Η επίσκεψη στο γραφείο του υφυπουργού έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας, που έχει αναπτυχθεί το προηγούμενο διάστημα με σκοπό την εξεύρεση λύσεων για την πάταξη της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας στον Δήμο Αχαρνών.
Ο κ. Βρεττός, που συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και πρόεδρο της επιτροπής αντιεγκληματικής πολιτικής του Δήμου κ. Σταθη Τοπαλιδη και τον κ. Κουλόγιαννη, είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον κ. Κώτσηρα τόσο για τις δράσεις που έχει αναλάβει ο Δήμος σε αυτό το πλαίσιο, αλλά και την τρέχουσα κατάσταση.
Παράλληλα κατατέθηκε μια σειρά προτάσεων, οι οποίες έχουν υποβληθεί από την επιτροπή στις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα υλοποίησής τους.
«Είχαμε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση με τον κ. Κώτσηρα, στη διάρκεια της οποίας μπορέσαμε να τον ενημερώσουμε αλλά και να του καταθέσουμε μια σειρά προτάσεων. Η συνεργασία του Δήμου μας με το υπουργείο Δικαιοσύνης είναι εξαιρετική και ελπίζουμε πως πολύ σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε απτά οφέλη της για τους δημότες και την πόλη μας», σχολίασε μετά το τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος κ. Βρεττός.

Recommended For You

About the Author: efoni