Δήμος Αχαρνών: Σκληρή απάντηση του Σπύρου Βρεττού και του Μιχάλη Βρεττού σε δημοσίευμα

Σάλο και σκληρές απαντήσεις έχει προκαλέσει το δημοσίευμα ιστοσελίδας με περιεχόμενο τις σχέσεις μεταξύ του Δημάρχου Αχαρνών, Σπύρου Βρεττού, με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Μιχάλη Βρεττό.

Το efoni.gr δεν θα αναδημοσιεύσει το συγκεκριμένο περιεχόμενο, παρά μόνο τις απαντήσεις των δύο κυρίων της διοίκησης του Δήμου Αχαρνών, οι οποίες ήταν ιδιαιτέρως αιχμηρές.

Αρχικά, το συγκεκριμένο άρθρο σχολίασε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών των Αχαρνών, Μιχάλης Βρεττός, ο οποίος έκανε λόγο και για προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Η εμπειρία μου τόσα χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά, με έχει διδάξει ότι στο δρόμο μου θα συναντήσω και απατεώνες και συκοφάντες. Το προηγούμενο διάστημα είπα να δώσω τόπο στην οργή, αλλά όπως φαίνεται η κατάσταση ξεφεύγει.
Επειδή όμως όλα έχουν ένα όριο, αρχικά καταγγέλλω το δημοσίευμα ως ψευδές και συκοφαντικό και άμεσα θα προβώ σε μήνυση και αγωγή στον ιδιοκτήτη του μέσου ( ο οποίος δεν είναι και λίγες οι φορές που είχε μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη) και φυσικά σε όσους το αναπαράγουν «άθελά τους».
Μπορώ να δεχτώ την κρίση οποιουδήποτε για τις επιδόσεις της Διοίκησης. Δεν μπορώ με τίποτα να δεχτώ να θίγουν την τιμή και την υπόληψή μου.
Είναι κάποιοι που ενοχλούνται με το έργο που παράγει η Διοίκηση. Είναι όμως και αυτοί που σκάνε γιατί τους δεν τους επιτρέψαμε να ρημάξουν τα ταμεία του Δήμου.»
Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός, προέβη σε μια «ασυνήθιστη από μεριάς του» ανάρτηση, καθώς δεν σχολιάζει συχνά δημοσιεύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο πρώτος πολίτης της πόλης των Αχαρνών, έδωσε τέλος στις φήμες με την εξής ανάρτηση:
«Το γεγονός πως η δουλειά στον Δήμο Αχαρνών δεν σταματά ποτέ και αποδίδει καρπούς φαίνεται πως ενοχλεί πάρα πολύ.
Μια υπηρεσιακή συνάντηση από αυτές που κάνω καθημερινά με τους συνεργάτες μου, τους Αντιδημάρχους και τις Υπηρεσίες αποτέλεσε αφορμή για να πλάθουν κάποιοι σενάρια με τη νοσηρή τους φαντασία.
Με τον Μιχάλη συναντήθηκα και την Δευτέρα, όπως συναντήθηκα και με τον Γιώργο και τον Στάθη και τον Παναγιώτη και όλους τους υπόλοιπους για δεκάδες θέματα.
Την ώρα που η διοίκησή μας ενωμένη συνεχίζει και βάζει σε τροχιά ανάπτυξης επιτέλους την πόλη μας, κάποιοι προσπαθούν να σπείρουν διχόνοια και να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Έχουν μείνει στο χθες, ενώ εμείς βαδίζουμε στο αύριο.
Δεν θα μπούμε στη διαδικασία συζήτησης με ψεύτες και συκοφάντες. Με αυτούς μόνο η δικαιοσύνη μπορεί να ασχοληθεί.»
Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν…

Recommended For You

About the Author: efoni