Αποκλειστικό: Παραίτηση Μπομπόνη – «Ένιωσα πως είχα διακοσμητικό ρόλο»

Την παραίτησή της υπέβαλε η δημοτική σύμβουλος κα Διονυσία Μπομπόνη από την Ειδική Επιστημονική Ομάδα Διαχείρισης COVID για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών του Δήμου Αχαρνών.
Η κα Μπομπόνη μέτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η ομάδα του efoni.gr μαζί της, δήλωσε αποκλειστικά τα εξής:

«Θεώρησα ότι ο ρόλος μου στην συγκεκρίμενη επιτροπή ήταν πλεόν διακοσμητικός και δεν είχε λόγο ύπαρξης. Οι συγκεκριμένες Επιτροπές δημιουργήθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών με σκοπό να βοηθάει, η καθεμία, στην αντιμετώπιση της πανδημίας στο δήμο της.

Μετά λύπης μου παρατήρησα πώς , μετά το αυστηρό lockdown στην περιοχή μας, που συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα και μετά και το αίτημα όλων των παρατάξεων για περαιτέρω πληροφορίες για τα κρούσματα στην περιοχή, δεν υπήρξε καμία ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας ή του ΕΟΔΥ στον δήμο μας.

Το αίτημα της παραίτησής μου έχει κατατεθεί ήδη στο Πρωτόκολλο. Δεν προτίθεμαι να είμαι μια ακόμη διακοσμητική παρούσια, ειδικά σε ένα θέμα υψίστης σημασίας. Θεώρησα υποχρεώση μου να αντιδράσω, καθώς ο κόσμος που μας τίμησε με την ψήφο του, αξίζει να ξέρει την αλήθεια και όλοι εμείς, μέσω του θεσμικού μας ρόλου, οφείλουμε να την διεκδικούμε.»

Recommended For You

About the Author: efoni