Δήμος Αχαρνών: Δωρεάν στολισμό για τον Δήμο εξασφάλισε ο Σπύρος Βρεττός

Την ευαισθησία του, αλλά και την ικανότητά του να αντιλαμβάνεται τις πραγματικές ανάγκες της πόλης επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός. Κινούμενος σύμφωνα με τις απαιτήσεις της δύσκολης εποχής που διανύουμε και συναισθανόμενος τις δύσκολες μέρες που περνάνε πολλές οικογένειες της πόλης, κατάφερε να προβεί με αστραπιαίες κινήσεις σε δύο ενέργειες με ιδιαίτερη οικονομική αλλά και συμβολική σημασία για τις Αχαρνές.

Αρχικά εξασφάλισε ΔΩΡΕΑΝ χριστουγεννιάτικο στολισμό για κεντρικά σημεία της πόλης. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα βρισκόταν διαρκώς σε επαφή με εκπροσώπους συναφών εταιρειών. Με τον τρόπο αυτό κατάφερε φέτος οι Αχαρνές να αποκτήσουν χρώμα και φως χωρίς να χρειαστεί από το ταμείο του Δήμου (ή οποιουδήποτε νομικού προσώπου) να βγει ούτε ένα ευρώ.

Παράλληλα λόγω της εξοικονόμησης χρημάτων θα δοθεί έκτακτη οικονομική ενίσχυση με ένα σημαντικό ποσό στο Κοινωνικό Παντοπωλείο «Ελένη Σαχσανίδη» του Δήμου, ούτως ώστε να μπορέσει να εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν περισσότερους δημότες. Στη δύσκολη αυτή συγκυρία, που οικογένειες έχουν πληγεί βάναυσα ο Δήμος πρέπει να σταθεί δίπλα τους όσο το δυνατόν περισσότερο. Σε αυτό το πλαίσιο θα δοθεί η δυνατότητα μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι γιορτινές μέρες τους να γίνουν λίγο καλύτερες.

«Κρίναμε σκόπιμο να εκμεταλλευτούμε κάθε δυνατότητα για να φωτίσουμε την πόλη μας χωρίς όμως να επιβαρύνουμε τον Δήμο. Αισθάνομαι ευτυχής που οι προσπάθειές μου απέδωσαν καρπούς και κεντρικά σημεία της πόλης μας θα στολιστούν απολύτως Δωρεάν. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να διαθέσουμε ένα σημαντικό ποσό στο Κοινωνικό Παντοπωλείο “Ελένη Σαχσανίδη”, μέσω του οποίου πάρα πολλοί συνδημότες μας θα μπορέσουν να νοιώσουν λίγη χαρά αυτές τις μέρες. Υπόσχομαι πως του χρόνου θα μπορέσουμε να γιορτάσουμε σε μια πόλη φωτισμένη ακόμη περισσότερο, ακόμη πιο όμορφα.  Φέτος όμως στην καρδιά της πανδημίας ιεραρχήσαμε τις προτεραιότητές μας και κρίναμε προτιμότερο αντί για τους δρόμους να “φωτίσουμε” περισσότερο τα τραπέζια των φτωχών οικογενειών, να φωτίσουμε τις καρδιές των συνδημοτών μας», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός.

Recommended For You

About the Author: efoni