Δήμαρχος Σαρωνικού: «Ο εμβολιασμός κατά της πανδημίας ας γίνει σκοπός και υποχρέωση όλων μας»

Τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά της COVID-19 έκανε σήμερα (12/7) το πρωί ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων.

Μετά τον εμβολιασμό του ο κος. Φιλίππου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα έκανα τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά της COVID-19 στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων. Εμπιστευόμαστε την επιστήμη και στέλνουμε το μήνυμα πως το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό πείθοντας τους πιο επιφυλακτικούς συμπολίτες μας να εμβολιαστούν. Είναι ο μοναδικός τρόπος να προστατεύσουμε τους συνανθρώπους μας κι εμάς τους ίδιους από τον ιό, ο μοναδικός τρόπος και να μην χαθούν άλλες ζωές. Παράλληλα συνεχίζουμε να τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.
Ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μεγάλη έξαρση της πανδημίας και τα στοιχεία που μας έστειλε σήμερα ο ΕΟΔΥ δείχνουν ότι τα κρούσματα βρίσκονται στα επίπεδα του χειμώνα. Ο εμβολιασμός κατά της πανδημίας ας γίνει σκοπός και υποχρέωση όλων μας.
Έλαβα και τις δύο δόσεις του εμβολίου, παρά το γεγονός ότι είχα νοσήσει από COVID -19 μέσα στον χειμώνα. Και αυτό γιατί θέλω να συμβάλω όσο το δυνατόν περισσότερο στην απομάκρυνση αυτού του εφιάλτη από τη ζωή μας. Ας επιδείξουμε όλοι την αρμόζουσα υπευθυνότητα και κοινωνική αλληλεγγύη και ας εμποδίσουμε με κάθε τρόπο την διασπορά του ιού. Ας βάλουμε σκοπό να ξανακερδίσουμε τις ζωές μας».

Recommended For You

About the Author: efoni