Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στο efoni.gr: Oυδέποτε δέχθηκα πρόταση από τον Αλέξη Τσίπρα

Οργιάζουν οι φήμες τις τελευταίες ώρες για το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο νυν Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πρόταση που ήδη έχει γίνει από τον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κύριο Αλέξη Τσίπρα στον κύριο Κωσταντέλλο, καθώς στο πρόσωπό του βλέπουν στην Κουμουνδούρου, τον μόνο υποψήφιο που θα είχε ελπίδες απέναντι στην υποψηφιότητα του νυν Περιφερειάρχη Αττικής, κυρίου Γιώργου Πατούλη.

Το efoni.gr, επικοινώνησε με τον Δήμαρχο της Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κύριο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά την υποτιθέμενη πρόταση να κατέβει για Περιφερειάρχης Αττικής στηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ και την οποιαδήποτε επικοινωνία για αυτό το θέμα με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο κύριος Κωνσταντέλλος ,εξάλλου, δεν έχει κρύψει ότι και το 2023 θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος στην περιοχή του, με σκοπό να συνεχίσει το έργο του, καθώς αποτελεί έναν από τους πιο πετυχημένους δημάρχους των τελευταίων ετών. Κάτι το οποίο αποδεικνύεται, αναμφισβήτητα, από τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών του 2019 και την εκλογή του από τον πρώτο γύρο.

Δείτε εδώ την συνέντευξη του κου Κωνσταντέλλου στην εφημερίδα «Η Φωνή της Ανατολικής Αττικής» τον περασμένο Γενάρη, όπου είχε δηλώσει ξεκάθαρα την επιθυμία του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και το 2023.

Recommended For You

About the Author: efoni