Γλυκά Νερά: Το σχόλιο της ΕΛΑΣ για τα σενάρια περί παράνομων δραστηριοτήτων

Συνεχή είναι τα δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά και για το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από τον θάνατο της 20χρονης Καρολάιν στα χέρια του συζύγου της Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία εκδοχή που παρουσιάζουν Daily MailMirror και Sun είναι η δολοφονία να σχετίζεται με κάποια ανακάλυψη που έκανε η Καρολάιν σχετικά με τις επαγγελματικές δραστηριότητες του 33χρονου πιλότου. Κατά τα ίδια δημοσιεύματα η θεωρία που έχει αναπτυχθεί εξετάζει το ενδεχόμενο ο Αναγνωστόπουλος να εμπλέκεται με μεταφορά ναρκωτικών.

Τα σενάρια που παρουσίασαν τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης άνοιξαν νέο γύρο συζητήσεων στη δημόσια σφαίρα, με τον ίδιο τον καθ΄ ομολογίαν δολοφόνο να απαντά σε αυτές τις φήμες μέσα από τη φυλακή.

Την ίδια ώρα και η ΕΛΑΣ το πρωί του Σαββάτου, μέσω του εκπροσώπου Τύπου, κ. Απόστολου Σκρέκα, σχολίασε τα εν λόγω σενάρια.

«Οι μυθοπλασίες δεν αφορούν το κράτος», είπε συγκεκριμένα στην ΕΡΤ ο κ. Σκρέκας και συνέχισε, λέγοντας: «Όταν υπάρχουν στοιχεία, αξιολογούνται από τις δικαστικές Αρχές που ξέρουν να κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους».

 

Συμπλήρωσε πως η αστυνομία είναι «εδώ και σε συνεργασία μαζί τους θα διερευνήσει όλα τα ενδεχόμενα». Ερωτώμενος εάν διερευνάται αυτό το σενάριο, τόνισε πως «οι έρευνες δεν είναι αντικείμενο συζήτησης στον αέρα».

Χθες, ο συζυγοκτόνος, με μήνυμά του, στον ΑΝΤ1 αρνήθηκε τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και επέμεινε ότι η δολοφονία της Καρολάιν δεν ήταν προσχεδιασμένη. «Η θέση μου είναι πάγια. Αρνούμαι όσα γράφονται για μένα», είπε χαρακτηριστικά.

Recommended For You

About the Author: efoni