Γλυκά Νερά: Τα πρώτα λόγια του πατέρα μετά το φονικό

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες γύρω από το άγριο φονικό στα Γλυκά Νερά, όταν κακοποιοί εισέβαλαν σε σπίτι και στραγγάλισαν μια 20χρονη γυναίκα δίπλα στο μωρό και στον σύζυγο της.

Τα λόγια του χαροκαμένου συζύγου μετά τη δολοφονία της γυναίκας του σοκάρουν. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες το σοκ του ήταν τόσο μεγάλο, που δεν άφηνε το 11 μηνών μωράκι από την αγκαλιά του.

Ο 32χρονος είπε στους αστυνομικούς που τον βρήκαν δεμένο χειροπόδαρα μέσα στο σπίτι, ότι οι ληστές μπήκαν γύρω στις 4 τα ξημερώματα στο σπίτι και αφού κρέμασαν το σκυλί της οικογένειας στα κάγκελα της εσωτερικής σκάλας, πήγαν στην κούνια του μωρού και με την απειλή όπλου ζητούσαν να τους πουν που κρύβουν τα χρήματα και τα κοσμήματα.

Η γυναίκα μόλις είδε το όπλο έπαθε αμόκ, με τους αδίστακτους δράστες να την στραγγαλίζουν με ένα μαξιλάρι για να μην φωνάζει.

Ο άτυχος άνδρας, τον οποίο έδεσαν οι κακοποιοί, κατάφερε μετά από υπερπροσπάθεια να καλέσει την αστυνομία για να ζητήσει βοήθεια.

Ποιοι βρίσκονται πίσω από την άγρια δολοφονία
Αδίστακτη συμμορία ληστών βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία 20χρονης μητέρας μέσα σε τριώροφο σπίτι στα Γλυκά Νερά, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών της Ασφάλειας.

Η αγριότητα που επέδειξαν κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι οι δράστες είναι άτομα σεσημασμένα, τα στοιχεία των οποίων ενδεχομένως υπάρχουν στις βάσεις δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ. με αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Αυτός είναι ο λόγος που οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών σαρώνουν τον τόπο του εγκλήματος για να εντοπίσουν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό που θα μπορούσε να οδηγήσει στην ταυτοποίηση των δραστών.

Τι άρπαξαν από το σπίτι

Από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας φαίνεται ότι οι ληστές πήραν από το σπίτι της οικογένειας περίπου 13.000 ευρώ σε μετρητά και χρυσαφικά αξίας περίπου 10-15.000 ευρώ. Από τις κινήσεις τους μέσα στο σπίτι φαίνεται ότι πίστευαν ότι μπορούν να πάρουν μεγαλύτερη λεία.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών βρίσκονται ακόμα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά και προσπαθούν να εντοπίσουν οποιοδήποτε αξιοποιήσιμο στοιχείο.

Recommended For You

About the Author: efoni