Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η μητέρα της Καρολάιν

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η οικογένεια της 20χρονης Καρολάιν, που βρήκε τραγικό θάνατο από αδίστακτους κακοποιούς μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, όταν μπήκαν για να ληστέψουν. Την Παρασκευή η οικογένεια και οι φίλοι της την αποχαιρέτησαν μέσα σε κλίμα οδύνης.

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία της η μητέρα της και ο σύζυγός της, κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά του το μόλις 11 μηνών μωρό που έγινε μάρτυρας της φρικτής δολοφονίας. Οι δολοφόνοι της Καρολάιν την έπνιξαν με κομμάτια υφάσματος δίπλα στην κόρη της.

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Στρατή Λημνιό, λίγες ώρες μετά την κηδεία του παιδιού της. Ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει το κακό που την βρήκε. Το εγγονάκι της ειναι πλέον το στήριγμά της και της δίνει δύναμη για να συνεχίσει να παλεύει.

«Δεν ξέρω τι να πω. Δεν έχω το μυαλό να σκεφτώ, δεν ξέρω τι θα γίνει. Έχουμε το μωράκι μας, που μας άφησε το κοριτσάκι μας», αναφέρει η μητέρα της Καρολάιν.

Ο σύζυγος του θύματος αναφέρθηκε στον φερόμενο ως αρχηγό της ομάδας των δραστών, κάνοντας λόγο για «μικρού αναστήματος αλλά σωματώδη άνδρα που έδινε εντολές στους υπόλοιπους». Αυτός μάλιστα φέρεται, να είναι και ο άνδρας, που σκότωσε την Καρολάιν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Real News, είπε ότι ο ίδιος άνδρας φέρεται να έδωσε την εντολή σε έναν από τους συνεργούς «…κάνε την να σταματήσει», αναφερόμενος στην έντρομη Καρολάιν, η οποία είχε βάλει τις φωνές, ενώ προσπαθούσε να προστατέψει το μωρό της.

Αυτή η περιγραφή φέρεται να δίνει ένα επιπλέον στοιχείο στις Αρχές, καθώς όχι μόνο έδωσε τη σωματοδομή του συγκεκριμένου ανθρώπου, αλλά τον τοποθέτησε στο «κάδρο» των ερευνών ως τον αρχηγό της συμμορίας.

Την ίδια στιγμή, ο 32χρονος φέρεται να κατέθεσε πως ο φερόμενος ως «αρχηγός» της σπείρας μάλλον είναι και ο άνδρας που αναλαμβάνει να κάνει στη συνέχεια την έντρομη μητέρα να σωπάσει, καθώς της κλείνει το στόμα και τη μύτη με τα χέρια του, μέχρι που η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή.

Recommended For You

About the Author: efoni