Γλυκά Νερά: «Σαν να αφαίρεσε δύο ζωές – Δεν θα ξαναδεί το παιδί»

Η δολοφονία στα Γλυκά Νερά πριν από δύο χρόνια συντάραξε όλη την Ελλάδα, ωστόσο, η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ήθελε να διατηρήσει επαφές με το παιδί του κατηγορούμενο και της άδικα δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς. Έτσι, οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είχαν καταθέσει αίτημα για να πάρουν την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, κάτι που δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο.

Σύμφωνα με τη βρετανική ιστοσελίδα Daily Mail, οι Έλληνες παππούδες της μικρής θα έχουν το δικαίωμα να επικοινωνούν μια ώρα την εβδομάδα μαζί της μέσω ηλεκτρονικών μέσων, καθώς το παιδί θα παραμείνει στις Φιλιππίνες. Ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς μίλησε στον ΑΝΤ1 για αυτή την απόφαση, και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν θα ξαναδεί τη μικρή Λυδία.

«Είμαι ευχαριστημένος γιατί ο πατέρας της Λυδίας δεν θα την δει ποτέ ξανά», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ντέιβιντ Κράουτς.

Επιπλέον, όπως ανέφερε, η γυναίκα του επηρεάστηκε πολύ από τη δολοφονία που είναι σαν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να δολοφόνησε και αυτή. «Είναι σαν να αφαίρεσε δύο ζωές», είπε ο Ντέιβιντ Κράουτς.

 

Recommended For You

About the Author: efoni