Γλυκά Νερά: Πρόσωπο «κλειδί» καταρρίπτει τους ισχυρισμούς τους 33χρονου πιλότου

Ένας τοίχος χώριζε την Καρολάιν από τη φίλη της στο συγκρότημα κατοικιών όπου διέμενε από τον Μάρτιο του 2019 στα Γλυκά Νερά.

«Λάτρευε τη Λυδία η Καρολαίν, εξαιρετική μαμά ήρεμη πάρα πολύ ηρεμο παιδί. Και φαίνεται ο άνθρωπος και στο παιδάκι του και στα ζωα του» σημείωσε.

Ήταν εκείνη που άκουσε τη νύχτα της φρίκης μόνο κάποια βήματα στη σκάλα των γειτόνων της και το κλάμα του σκύλου που βρέθηκε κρεμασμένος.

Δεν άκουσε κανένα θόρυβο νωρίτερα και ο ισχυρισμός από τον καθ’ ομολόγια συζυγοκτόνο πως η Καρολάιν είχε χτυπήσει το παιδί της πριν φθάσει εκείνος στο έγκλημα, προκαλεί την έντονη αντίδρασή της.

«Μπορούσε να χτυπήσει αυτή η γυναίκα το παιδί της; Ούτε γι’ αστείο! Εδώ και τα ζωάκια που προσπαθούσαμε να τα βάλουμε για νοσηλεία, κάποια άγρια που θέλουν λίγο μεταχείριση πιο… για να τα βάλεις σε ένα κλουβί κι η Καρολάιν ήταν πάντα με το χάδι ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος τι λέμε τώρα! Το παιδί της ήταν πάνω απ’ όλα. Και η Καρολάιν παιδί ήταν, 20 χρονών δεν μπορείτε να φανταστείτε αγάπη που είχε για τη Λυδία» τόνισε.

Η γυναίκα μιλούσε καθημερινά με το κορίτσι και ειχαν αναπτύξει μια πολύ στενη σχέση. «Πολλές φορές θέλαμε να μιλήσουμε στο τηλέφωνο και μου έλεγε κοιμάται η Λυδία. Δηλαδή δεν θα σήκωνε το τηλέφωνο αν κοιμόταν η Λυδία πάνω της. Της το έλεγα “σε θαυμάζω για την ωριμότητα δηλαδή είσαι πολύ πολύ σωστή μαμά”» πρόσθεσε η γειτόνισσα του ζευγαριού.

«Ό,τι πρόβλημα να έχει ένας άνθρωπος, καταλάβατε με τον συζυγο του …δεν είναι λύση σκοτώνω, η λύση είναι χωρίζω …έτσι δεν είναι; καταλάβατε τι εννοώ…», ανέφερε η ίδια.

Σε κάποιες συναντήσεις τους ήταν παρών και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Η γειτόνισσα του ζευγαριού αναφέρει μόνο πως ήταν διαφορετικοί άνθρωποι. «Ήταν πιο κλειστός χαρακτήρας, ήταν διαφορετικός, δεν ήταν τόσο ανοιχτός χαρακτήρας όπως ήταν η Καρολάιν. Η Καρολάιν ήταν ένα παιδί έξω καρδιά!» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Recommended For You

About the Author: efoni