Για μια ακόμη φορά ο θησαυρός που αναζητούν είναι… άνθρακες

Βαρύγδουποι τίτλοι και πολύ κακό για το τίποτα με δήθεν αποκαλύψεις, για απλές παρατηρήσεις

Μία ακόμη προσπάθεια να πέσει λάσπη και να σκεπάσει τη δουλειά που γίνεται στον Δήμο Αχαρνών φαίνεται πως κάνουν κάποιοι. Αυτή τη φορά χρησιμοποιείται ένα πόρισμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά με τη διαχείριση στον Δήμο, πόρισμα που εκδόθηκε το 2022.

Με αφορμή δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, αναζητήθηκαν απαντήσεις και όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ ο Δήμος Αχαρνών έδωσε τις απαραίτητες διευκρινήσεις για τα θέματα που αναφέρονταν. Οι απαντήσεις αυτές αποδεικνύεται πως ήταν ικανοποιητικές για τις αρχές καθώς δεν προέκυψε καμία περαιτέρω εξέλιξη. Από το ελεγκτικό δόθησαν κάποιες κατευθύνσεις προκειμένου να γίνονται οι διαδικασίες πιο αποτελεσματικά.

Αγνοείται μάλιστα και το πλέον σημαντικό. Πως εάν υπήρχε οτιδήποτε μεμπτό θα είχαν ήδη κινηθεί διαδικασίες κάτι που δεν έγινε.

Η απάντηση επομένως είναι αυταπόδεικτη.

Άλλωστε οι σχετικές παρατηρήσεις έχουν δοθεί εδώ και πάνω από πέντε μήνες.

Αυτό πάντως που προκαλεί εντύπωση είναι το πως προέκυψε ένα τέτοιο δημοσίευμα πολλούς μήνες μετά τη διευθέτηση της υπόθεσης. Επίσης απορίας άξιο είναι πως τη συγκεκριμένη έκθεση τη ζητούσαν κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι και τελικά είδαν ένας
μέρος της δημοσιευμένο σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Recommended For You

About the Author: efoni